about us

Mark van Dijk, Ruben van Dijk en Felicia Aertssen, zijn allen kampeerders in hart en nieren. Met al meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseert Mark van Dijk u graag uitvoerig en deskundig over deze unieke minicaravans ! Voor een bezoek op onze locatie & demonstratie, nodigt hij u dan ook graag vrijblijvend uit !

Wij specialiseren ons in unieke, niet alledaagse minicaravans (MTM 750 KG), enkel in perfecte staat en conditie, voor de milieuvriendelijke, trendy en sportieve kampeerder. Milieuvriendelijk vanwege lage gewichten en aerodynamica = minder brandstof gebruik, trendy vanwege de unieke vormgeving en styling en sportief vanwege de vele sportieve mogelijkheden van deze caravans.

Voor een bezichtiging, montage en aflevering kunt u na afspraak terecht in Wuustwezel, waar op 400m2 uw vakantieplezier gehuisvest is vanaf 15 maart 2021.

Onze maatschappelijke zetel, storage & pick-up point zijn gelegen aan de E19 tussen Breda en Antwerpen, afslag 2 Hoogstraten - Loenhout, maak vooraf een telefonische afspraak, +32 (0)0477 788663


Mark van DijK

Oprichter / zaakvoerder OUTDOORCARAVANS.be; Zijn motto: "doen waar een klant recht op heeft " en geeft deskundig advies uit eigen ervaring en passie voor bijzondere unieke caravans!

FELICIA AERTSSEN

Een kampeerder in hart en nieren, en vertelt graag over haar vakantie ervaringen met daktent en caravan.

rUBEN VAN dIJK

Bedenker OUTDOORCARAVANS.be en volgt de ondernemersopleiding De Rooi Pannen Breda, richting toerisme, leisure & recreatie.


OFF. DEALER Mini-caravans


OCCASIONS CARAVANS
Kookkisten & luifels

LUIFELSDakdragers & tassen

LUIFELS