about us Wij specialiseren ons in unieke, niet alledaagse minicaravans (MTM 750 KG), nieuw en gebruikt in perfecte staat en conditie, voor de milieuvriendelijke, trendy, sportieve e/o avontuurlijke kampeerder. Milieuvriendelijk vanwege lage gewichten en aerodynamica = minder brandstof gebruik, trendy vanwege de unieke vormgeving en styling en sportief vanwege de vele sportieve mogelijkheden van deze caravans.

Mark van Dijk, Ruben van Dijk en Felicia Aertssen, zijn allen kampeerders in hart en nieren. Met al meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseren wij u graag uitvoerig en deskundig over deze unieke minicaravans ! Voor een bezoek op onze locatie & demonstratie, nodigt hij u dan ook graag vrijblijvend uit !

Voor een bezichtiging, montage en aflevering kunt u na afspraak terecht in Wuustwezel, Bredabaan 27

Wij zijn centraal gelegen aan de E19 tussen Breda en Antwerpen, afslag 2 Hoogstraten - Loenhout. Voor het maken van een afspraak, bel: +32 (0)0477 788663

Mark van Dijk

Oprichter / zaakvoerder OUTDOORCARAVANS.be Zijn motto: "doen waar de klant recht op heeft " en geeft deskundig advies uit eigen ervaring & passie voor bijzondere unieke caravans!

Felicia van Dijk-Aertssen

Verkoop / Verhuur

Mede-eigenaar en kampeerder in hart en nieren, en vertelt graag over haar vakantie ervaringen met daktent en caravan.


Ruben van Dijk

Bedenker OUTDOORCARAVANS.be, mede-eigenaar van Dijk Outdoor & Recreatie BV volgt de ondernemers-opleiding De Rooi Pannen Breda, richting toerisme, leisure & recreatie.


Cooper

Mental coach in ons bedrijf. Hij zal u vaak welkom heten bij binnenkomst in onze showroom.


OFF. DEALER Mini-caravans


OCCASIONS CARAVANS


OFF-ROAD CARAVANS
MINI CARAVANS TOT MTM 750 KG