about us

Mark van Dijk, Ruben van Dijk en Felicia Aertssen, zijn allen kampeerders in hart en nieren. Met al meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseert Mark van Dijk u graag uitvoerig en deskundig over deze unieke minicaravans ! Voor een bezoek op onze locatie & demonstratie, nodigt hij u dan ook graag vrijblijvend uit !

Voor een bezichtiging, montage en aflevering kunt u na afspraak terecht in Wuustwezel, waar op 400m2 uw vakantieplezier gehuisvest is vanaf 15 maart 2021.

Onze maatschappelijke zetel, storage & pick-up point zijn gelegen aan de E19 tussen Breda en Antwerpen, afslag 2 Hoogstraten - Loenhout, maak vooraf een telefonische afspraak, +32 (0)0477 788663


Mark van DijK

Oprichter / zaakvoerder OUTDOORCARAVANS.be; Zijn motto: "doen waar een klant recht op heeft " en geeft deskundig advies uit eigen ervaring !

FELICIA AERTSSEN

Een kampeerder in hart en nieren, en vertelt graag over haar vakantie ervaringen met daktent en caravan.

rUBEN VAN dIJK

Bedenker OUTDOORCARAVANS.be en volgt de ondernemersopleiding De Rooi Pannen Breda, richting toerisme & recreatie en start volgend jaar 2021/2022 in Tilburg richting ondernemen en verkoop.


Mini-caravans
Dakdragers & tassen
Kookkisten & luifelskookkistenKOOKKISTEN


LUIFELS