In deze video laten we een aantal sfeer beelden zien tijdens het rijden met een OEHOE-Freedom !
In de livestream van CampingTrend komen onze OEHOE mini-caravans ook aan bod vanaf minuut 10:10. Hier zullen een stukje van de OEHOE-NATURE LATEN ZIEN EN WAT INFORMATIE GEVEN OVER DE OEHOE.Met een mini-caravan de sneeuw in!

In deze video presenteren we een OEHOE Freedom in de winter. Deze caravan is ook geschikt voor fanatieke winterkampeerders, zo kan je bijvoorbeeld op wintersport gaan met de OEHOE Freedom! Bekijk & geniet van de sfeer beelden!

Met al meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseren zij je graag over de mogelijkheden van de Outdoor caravan.

Hun team bestaat uit Mark van Dijk, Ruben van Dijk, en Felicia Aertssen, allen kampeerders in hart en nieren en adviseren je graag over deze unieke minicaravan!

Hun MINI-caravans richten zich op de sportievere kampeerd....

Hij is voor het eerst te zien in Utrecht. De Oehoe trailer ontstond vanuit het idee dat je niet meer nodig hebt dan een goede slaapplek. De rest doe je liever buiten. Degelijk gebouwd met een ruime toegangsdeur. Voor de jonge kampeerder. Hij weegt slechts 280 kilo en kost € 4995,-.